Ravintola

Ravintola Heilassa

Heilan kahvila-ravintola on ollut nyt  samaa yritystä kauppamme kanssa kahden vuoden ajan.

Ravintolassamme tarjoillaan lounasta arkisin 10.30-15.00, lounaslistamme ovat  luettavissa kotisivuillamme kunkin viikon maantaiaamusta alkaen.

Lounasajan jälkeen sekä viikonloppuisin keittiömme suositusmenut ovat tarjolla

A la carte ruokia on saatavilla lounasajan alkaessa ja aina siihen asti kunnes  keittiö suljetaan.

Myymme myös kaikkia ruokatuotteitamme annoksina mukaan ostettavaksi. Soita,tilaa ja nouda tai tilaa paikan päällä.

Ravintola Heilassa jokaisen ruoka-annoksen liha, kala sekä siivekkäät ovat takuuvarmasti suomalaista.

Benjamin Lihatorin lihat ja makkarat sekä leikkeleet ovat jokapäiväisessä käytössä.

Niin ruokatuotteissa kuin kahvilan herkuissa on huomioitu myös erikoisruokavaliot. Käytämme ravintolassamme sekä leipomossamme vain laktoosittomia tuotteita. Valmistamme kaikki ruokatuotteemmevähintäänkin laktoosittomina sekä pääosaksi gluteenittomina .

Kahvio on avoinna talon aukioloaikojen mukaan, ryhmille myös muina aikoina.  Oman leipomon kakut ja piirakat maistuvat niin kotoisilta. Oman keittiön gluteenittomat tuotteet valmistetaan erillisessä tilassa.  Kahvi on aina tuoretta, jauhamme jokaiseeen pannulliseen Mundo-pavut juuri ennen kahvin suodatusta.  Heilan tee on meille sekoitettu yrttitee..Valikomissamme on myös erikoiskahvit

Kaupan puolelta tuttuja pientuottajien makuja  löytyy entistä enemmän  vitriinituotteista,  lounaalta, a la carten listaruuista  ja keittiön suositusannoksista sekä ryhmäruokalistoilta.Talon sahtia, palkittua Viherkuohua, muita marjaisia tilaviinejä löytyy janoon ja herkkuhetkiin.

Tervetuloa palveltavaksemme, olemme Teitä varten.

Ryhmävarauksia, pöytävarauksia tai muita tiedusteluja voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla. Meidät löytää myös Facebookista

Ravintolan puhelinnumero on ;010 239 2397

ravintola@heilan.fi

 


OIVA-raportti

Elokuu ja sadonkorjuun aika!

Alkaa olla se aika vuodesta kun varastoja täytetään talven varalle. Makoista marjat löytävät tiensä hilloihin ja pakastimen kätköihin. Kanttarellit ilahduttavat meitä keltaisella loistollaan ja ihan kohta päästään nauttimaan muidenkin sienien sadoista. Suomalaiset puhtaat vihannekset ja juurekset ovat ehdottomasti parhaimmillaan ja niillä todellakin kannattaa herkutella. Meidän tuottajat kokoavat kaikkia näitä herkkuja tänne meille - tervetuloa nauttimaan!
Meiltä löydät yli 250 suomalaisen pientuottajan parhaat tuotteet saman katon alta. Tuottajat päättävät hinnat itse ja Heila myy ne suoraan sinulle. Samoja laadukkaita aineksia käytetään kahvilan ja ravintolan herkuissa.

Kurvaa aitojen makujen äärelle.

Löydät meidät Facebookista.

Löydät meidät Facebookista.

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä

AUKIOLOAJAT 7.8. ALKAEN

Heilan kauppa ja ravintola
ma-to 10 - 18
pe 10 - 19
la 10 - 16
su 11 - 18

HUOMAA MUUTOKSET JUHLAPYHINÄ JA AATTOINA!!!