Ryhmävierailut

Lähiruokaa KAUPASTA JA RAVINTOLASTA MATKANNE VARRELLA

Meille on helppo tulla, auto tai bussi parkkiin ihan ovelle ja tervetuloa! Taloon mahtuu isommallakin porukalla, kahvila-ravintolassamme on 120 asiakaspaikkaa, kesäterassilla lisää.

Ryhmävierailut sujuvat jouhevimmin varaten ennakkoon.

Ravintolassamme on anniskeluoikeudet ja tarjolla mm sahtia, pienpanimo-oluita, Pihamaan raikkaita marjaviinejä sekä palkittua Viherkuohua. Kahvitteluun on aina vastajauhetuista kahvipavuista keitettyä kahvai vaikkapa makoisan marjapiiraan tahi Benjamin saunapalvilla täytetyn sämpylän kera.

Mikä parasta, se mitä voitte maistella ravintolassa, on myynnissä myös kaupassa, jossa voitte tehdä ostoksenne tauon päätteeksi. Tähän pysähdykseen kannattaa varata aikaa! Heilassa hyvä kohtaa. Tarjontamme on lähellä tuotettua, kasvatettua tai jalostettua, lähellä leivottua ja paistettua sekä ravintolamme keittiössä ammattiylpeydellä valmistettua. Meillä on ilo tuoda tutuksi nämä maaseudun laajat herkut unohtamatta käsityö- ja lahjatavaroita.

Ryhmänne kuljettaja syö aina veloituksetta ravintolassamme. Teettehän varauksenne ryhmällenne mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. OLETTE TERVETULLEITA palveltavaksi erilaiseen taukopaikkaan matkanne varrella.

RYHMÄRUOKAILUT

Ryhmävarauksia, tarjouspyyntöjä , pöytävarauksia tai muita tiedusteluja voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla:

010 239 2397

ravintola@heilan.fi

Palvelemme ryhmiä myös aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan.

Räätälöimme ryhmällenne tarjouksen toiveidenne mukaisesti, olipa sitten pieni ryhmä tai vaikka koko busillinen.

Ryhmälounaat tarjoillaan annoksina pöytiin; katamme pöytiin valmiiksi alkuruokasalaatin, leivät ja ruokajuoman. Pääruoka tarjoillaan lautastarjoiluna.

 

 

 

Elokuu ja sadonkorjuun aika!

Alkaa olla se aika vuodesta kun varastoja täytetään talven varalle. Makoista marjat löytävät tiensä hilloihin ja pakastimen kätköihin. Kanttarellit ilahduttavat meitä keltaisella loistollaan ja ihan kohta päästään nauttimaan muidenkin sienien sadoista. Suomalaiset puhtaat vihannekset ja juurekset ovat ehdottomasti parhaimmillaan ja niillä todellakin kannattaa herkutella. Meidän tuottajat kokoavat kaikkia näitä herkkuja tänne meille - tervetuloa nauttimaan!
Meiltä löydät yli 250 suomalaisen pientuottajan parhaat tuotteet saman katon alta. Tuottajat päättävät hinnat itse ja Heila myy ne suoraan sinulle. Samoja laadukkaita aineksia käytetään kahvilan ja ravintolan herkuissa.

Kurvaa aitojen makujen äärelle.

Löydät meidät Facebookista.

Löydät meidät Facebookista.

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä

AUKIOLOAJAT 7.8. ALKAEN

Heilan kauppa ja ravintola
ma-to 10 - 18
pe 10 - 19
la 10 - 16
su 11 - 18

HUOMAA MUUTOKSET JUHLAPYHINÄ JA AATTOINA!!!