Heilan Lihatori

 

Heilan lihatori

Heilan lihatiski on hyvän ruoan ystävän aarreaitta. Laadukasta ja maistuvaa viljapossua tulee tiskiimme Ismo Eerolan  tilalta Iitistä, jossa purupatjalla telmii Benjamin Hyvin Pidetyt possut.

Jokaviikkoiseen valikoimaan kuuluu myös suomalaista nuorta lammasta ja naudanlihaa. Kotimaisuus, läheisyys ja korkea laatu ovat johtoajatuksiamme tässäkin.

Omilla resepteillä, omista raaka-aineistamme teetettyjä makkaroita ja leikkeleitä löytyy moneen makuun.

Palvelutiskimme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan oikeat tuotteet kulloiseenkin tarpeeseenne. Lihatiskin äärellä käydään myös maakunnan mielenkiintoisimmat ruokakeskustelut.

Olemme ylpeitä lihatiskistämme.

Valoisaa kevättä ystävät!

Päivät ovat pidentyneet, aurinko kurkkii aina vain ahkerammin meidän iloksi - se on kevät! Heilan herkkumaailma on taas talven kuukausina saanut uusia tuottajia kauppaan. Oma leipomo leipoo joka ikinen aamu tuoretta pullaa ja ravintolan tarjonta on aina vaan yhtä makoisa.

Meiltä löydät yli 250 suomalaisen pientuottajan parhaat tuotteet saman katon alta. Tuottajat päättävät hinnat itse ja Heila myy ne suoraan sinulle. Samoja laadukkaita aineksia käytetään kahvilan ja ravintolan herkuissa.

Kurvaa aitojen makujen äärelle.

Löydät meidät Facebookista.

Löydät meidät Facebookista.

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä

KESÄN AUKIOLOAJAT 5.6. ALKAEN

Heilan kauppa ja ravintola
ma-to 10 - 19
pe 10 - 20
la 9 - 17
su 11 - 19

HUOMAA MUUTOKSET JUHLAPYHINÄ JA AATTOINA!!!