Heilan Lihatori

 

Heilan lihatori

Heilan lihatiski on hyvän ruoan ystävän aarreaitta. Laadukasta ja maistuvaa viljapossua tulee tiskiimme Ismo Eerolan  tilalta Iitistä, jossa purupatjalla telmii Benjamin Hyvin Pidetyt possut.

Jokaviikkoiseen valikoimaan kuuluu myös suomalaista nuorta lammasta ja naudanlihaa. Kotimaisuus, läheisyys ja korkea laatu ovat johtoajatuksiamme tässäkin.

Omilla resepteillä, omista raaka-aineistamme teetettyjä makkaroita ja leikkeleitä löytyy moneen makuun.

Palvelutiskimme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan oikeat tuotteet kulloiseenkin tarpeeseenne. Lihatiskin äärellä käydään myös maakunnan mielenkiintoisimmat ruokakeskustelut.

Olemme ylpeitä lihatiskistämme.

Elokuu ja sadonkorjuun aika!

Alkaa olla se aika vuodesta kun varastoja täytetään talven varalle. Makoista marjat löytävät tiensä hilloihin ja pakastimen kätköihin. Kanttarellit ilahduttavat meitä keltaisella loistollaan ja ihan kohta päästään nauttimaan muidenkin sienien sadoista. Suomalaiset puhtaat vihannekset ja juurekset ovat ehdottomasti parhaimmillaan ja niillä todellakin kannattaa herkutella. Meidän tuottajat kokoavat kaikkia näitä herkkuja tänne meille - tervetuloa nauttimaan!
Meiltä löydät yli 250 suomalaisen pientuottajan parhaat tuotteet saman katon alta. Tuottajat päättävät hinnat itse ja Heila myy ne suoraan sinulle. Samoja laadukkaita aineksia käytetään kahvilan ja ravintolan herkuissa.

Kurvaa aitojen makujen äärelle.

Löydät meidät Facebookista.

Löydät meidät Facebookista.

Tilaa uutiskirjeemme

* pakollinen kenttä

AUKIOLOAJAT 7.8. ALKAEN

Heilan kauppa ja ravintola
ma-to 10 - 18
pe 10 - 19
la 10 - 16
su 11 - 18

HUOMAA MUUTOKSET JUHLAPYHINÄ JA AATTOINA!!!