Fermentoitu kokonainen valkosipuli
8,80 €
Varasto loppu
Luontaisen fermentoinnin avulla valkosipulista valmistettua mustavalkosipulia voi käyttää sellaisenaan, lisukkeena tai mausteena niin kylmiin kuin lämpimiin ruokiin.
Mustavalkosipulin maku on makeanhapahko. Maussa on myös aavistus lakritsijuurta sekä täyteläistä umamia eli japaniksi ”herkullista makua”.
Ainesosat: 100 % valkosipuli (Suomi)
KOKO: 2-3 kpl / 60 g
VALMISTAJA: Pure Garden, Lehtimäki
ENERGIA: 1065 kJ/ 251 kcal
Luontaisen fermentoinnin avulla valkosipulista valmistettua mustavalkosipulia voi käyttää sellaisenaan, lisukkeena tai mausteena niin kylmiin kuin lämpimiin ruokiin.
Mustavalkosipulin maku on makeanhapahko. Maussa on myös aavistus lakritsijuurta sekä täyteläistä umamia eli japaniksi ”herkullista makua”.
Ainesosat: 100 % valkosipuli (Suomi)
KOKO: 2-3 kpl / 60 g
VALMISTAJA: Pure Garden, Lehtimäki
ENERGIA: 1065 kJ/ 251 kcal