Fermentoituja valkosipulin kynsiä

6,90 

Varasto loppu

Luontaisen fermentoinnin avulla valkosipulista valmistettua mustavalkosipulia voi käyttää sellaisenaan, lisukkeena tai mausteena niin kylmiin kuin lämpimiin ruokiin.

Mustavalkosipulin maku on makeanhapahko. Maussa on myös aavistus lakritsijuurta sekä täyteläistä umamia eli japaniksi ”herkullista makua”.

Ainesosat: 100 % valkosipuli (Suomi)

KOKO: n. 15 kpl / 25 g

VALMISTAJA: Pure Garden, Lehtimäki

ENERGIA: 1065 kJ/ 251 kcal

Luontaisen fermentoinnin avulla valkosipulista valmistettua mustavalkosipulia voi käyttää sellaisenaan, lisukkeena tai mausteena niin kylmiin kuin lämpimiin ruokiin.

Mustavalkosipulin maku on makeanhapahko. Maussa on myös aavistus lakritsijuurta sekä täyteläistä umamia eli japaniksi ”herkullista makua”.

Ainesosat: 100 % valkosipuli (Suomi)

KOKO: n. 15 kpl / 25 g

VALMISTAJA: Pure Garden, Lehtimäki

ENERGIA: 1065 kJ/ 251 kcal

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
    0
    Ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjä
      Laske toimituskulut