Tuottajaesittely Willimaku
Willimaku®-tuotteissa maistuu suomalainen luonto. Villiruokien raaka-aineina on käytetty mm. horsmankukkaa, tervaa, kuusenkerkkiä ja mesiangervoa, joista on valmistettu kuohujuomia, siirappeja ja marmeladeja. willimaku®-tuotteet valmistetaan pohjoissavolaisessa perheyrityksessä Järvi-Suomessa, Kiuruvedellä.
Tuotteisiin ei ole lisätty värejä tai aromeja.
Tärkein tavoite on saada esiin villiyrttien omat luonnolliset värit ja maut.
Reseptivinkki
Suklaabrownie Kuusenkerkkä-siirapilla on oikein maukas jälkiruoka arkeen ja juhlaan!
Lisää reseptejä https://www.willimaku.com/reseptit
Heilasta löydät Willimaun Kuohujuomia, siirappeja ja marmeladeja
Seuraa meitä Instagram @willimaku ja Facebook Willimaku
Kuvassa esiintyy yrityksen nuorempi polvi, sisarukset Eetu ja Emmi Tikkanen
Nähdään Heilassa!
![](https://heilan.fi/wp-content/uploads/2023/05/Light-Red-Merry-Christmas-2-900x900.png)
![](https://heilan.fi/wp-content/uploads/2023/05/ERG_Event_Saana_2020-68-1-Reino-Hartikainen-Emmi-Tikkanen-900x600.jpg)