Ahven fileet & vihanneksia kastikkeessa
Yhden pannun resepti, jota ei voi vastustaa. Ahven fileet ovat jopa pikaruokaa. Runsas vihanneskastike tekee annoksesta kuitenkin juhlavan ja ylellisen.
Ainekset :
ahven fileitä , koosta riippuen esim 800g neljälle
voita paistamiseen
suolaa
pippuria
1 pieni kesäkurpitsa ( tässä käytetty keltaista)
1-2 kevätsipuli
n 100g papuja
(kanttarelleja)
2dl kermaa
2dl ranskankermaa
2 rkl voita
Valmistus
Mikäli sinulla on kanttarelleja. Paista kanttarellit pannulla voin kanssa ja anna vetäytyä.
Laita kuumalle pannulle voita ja ahven fileen. Paista ahven fileitä kunnes kypsiä ja ovat saaneet hieman väriä pintaansa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Nosta ahvenfileet pois pannulta. Pilko kesäkurpitsa ja sipuli ja heitä ne pannulle. Lisää 2rkl voita. Lisää myös pavut pannulle ja paista kunnes kaikki vihannekset ovat pehmenneet. Lisää aiemmin valmistaneesi kanttarellit. Lisää kerma ja ranskankerma. Anna kiehua hetki. Nosta pannu pois liedeltä ja jäähdytä hetkinen.
Tarjoa ahven fileet vihannesten ja kastikkeet kanssa.