Helppo spelttirisotto

Ainekset
Spelttirisoton jyviä 3dl
6dl vettä
1 kasvisliemikuutio
3 valkosipulinkynttä silputtuna
1 sipuli silputtuna
1rkl öljyä paistamiseen
n. 10g rucolaa
pala chevre valkohomejuustoa
75g creme fraicheä
1 purkki Alavuden öljypuristamon Punajuuripestoa
mustapippuria& hunajaa

Valmistus
Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää spelttirisotonjyvät sekä kasvisliemikuutio.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes jyvät ovat kypsiä ( noin 40 minuuttia)

Lisää joukkoon punajuuripesto, ripaus mustapippuria sekä creme fraiche. Sekoita. Voit halutessa käyttää myös esim. ruokakermaa.

Viipaloi chevre noin 1cm paksuisiksi viipaleiksi. Paista viipaleita miedolla lämmöllä muutama minuutti, kunnes ne ovat saaneet

hieman väriä. Varo paistamasta liikaa, sillä juusto pehmenee helposti. Nosta chevreviipaleet pois pannulta.

Pese rucola ja asettele lautaselle. Kauho lautaselle risottoa ja aseta paistetut chevreviipaleet risoton päälle.

Sipaise chevreviipaleisiin hieman hunajaa.

Nauti lämpimänä!

    0
    Ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjä
      Laske toimituskulut