Lämmittävä kaalipannu

Hapankaali ja mausteiset makkarat ovat klassinen pari ja maistuvat erityisen hyvin koleina syksyisinä iltoina. Chili tuo ruokaan lisälämpöä.

Ainekset (neljälle):
4 kpl chorizo-grillimakkaroita
iso keltasipuli
pienehkö keräkaali
1 rkl voita
1 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
tuoretta tai kuivattua chiliä
tuoretta timjamia
tuoretta rosmariinia
400g hapankaalia
suolaa
mustapippuria
5 dl lihalientä
1-2 kpl kuutioituja suolakurkkuja
(smetanaa)

Valmistus
Paista kuumalla pannulla väriä chorizoihin voi-öljyseoksessa. Lisää hienonnettu sipuli ja suikaloitu kaali. Lisää pannuun tuoretta tai kuivattua chiliä oman maun mukaan, mausteet sekä yhteensidottu nippu tuoreita yrttejä ja hapankaali liemineen. Lisää lihaliemi ja hauduta n. 20 min., että maut ehtivät kehittyä. Lisää viimeiseksi suolakurkku, poimi pois yrttien varret ja herkuttele smetanan kera tai ilman.

    0
    Ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjä
      Laske toimituskulut