Liisa Lindholmin Kainuun leipäjuusto intialaisittain

Kainuun leipäjuusto intialaisittain on Luomutilan emännän ja Heilan tuottajan Liisa Lindholmin lempiresepti. Resepti sopii niin kesään, kuin talveenkin ja hyväilee makunystyröitä.

Kiitos kun jaoit sen meidän kaikkien kanssa Liisa!

Ainekset :
2 sipulia

2 valkosipulinkynttä

10g inkivääriä / tai n.1tl jauhettua inkivääriä

1/2tl kurkumaa

1tl curryjauhetta (garam masala tai vastaava)

ripaus chiliä jauheena

2 laakerinlehteä

50g voita

250g tomaattia

n 200g herneitä

1dl kreikkalaista tai bulgarian jogurttia

ripaus suolaa

225g Kainuun juustoleipää pilkottuna

pieni nippu persiljaa

Valmistus
Pilko sipulit ja tomaatit sekä hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri (sekä chili mikäli tuore). Lisää voi pannulle. Kuullota pilkottua sipulia pannulla voissa hetki. Lisää valkosipuli sekä kaikki muut mausteet. Kuullota hetki.

Lisää herneet, tomaattikuutiot ja ripaus suolaa. Kun herneet ja tomaatit ovat pehmenneet lisää kuutioitu juustoleipä. Sekoita hetki ja nosta pannu liedeltä.

Koristele tuoreella persiljalla ja nauti jogurtin kanssa.

Vinkki! Voi käyttää myös pakasteherneitä. Kuullota niitä kunnes kypsiä ja pehmeitä.

    0
    Ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjä
      Laske toimituskulut