Maailman parhaat valkosipuliperunat
Tarvitset pienehköjä pottuja, paljon valkosipulia, oliiviöljyä & hyvää suolaa
Pese perunat hyvin karkealla juuresharjalla. Älä kuori, harjalla lähtee suurin osa kuorista. Leikkaa pienet perunat neljään osaan lohkoiksi.
Kuori ja hienonna puolikkaan valkosipulin kynnet hienoksi silpuksi.
Kaada kulhoon reilusti öljyä, ja sekoita valkosipulit öljyyn. Pyöritä perunat kulhossa sekaisin öljyn ja valkosipulin kanssa ja kaada pellille. paista uunissa 200-230 asteessa noin 45 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kullankeltaisia ja rapeita. Muista käännellä perunat irti pellistä – ensimmäinen kääntö on hyvä tehdä noin 15 minuutin paiston jälkeen.
Kun perunat ovat paahtuneet valmiiksi, suolaa perunat runsaalla sormi- tai myllysuolalla ja aseta tarjolle.