Mansikkasalsa

Ainekset:
0,5l mansikoita
1 kesä(puna)sipuli
4-5 oksaa basilikan lehtiä
(nippu korianteria)
1 pieni chili

ripaus mustapippuria ja suolaa

1/2 tl omenaviinietikkaa

1tl hunajaa

Valmistus

Pilko noin puoli litraa mansikoita pieniksi paloiksi. Silppua yksi kesä(puna)sipuli varsineen. Silppua myös 4-5 oksallista basilikan lehtiä ja pieni nippu korianteria (voi jättää poiskin jos et ole korianterin ystävä). Pilko pieni chili. Sekoita kaikki keskenään ja lisää ripaus suolaa, puoli ruokalusikallista omenaviinietikkaa, muutama pyöräytys mustapippuria myllystä ja noin teelusikallinen hunajaa. Sekoita hyvin ja anna maustaua muutama tunti kylmässä.

Nauti grillipihvin, paistetun kalan tai hampurilaisten kera.