Paahdettu perunasalaatti

Ainekset:
6 kiinteää perunaa
2-3 valkosipulin kynttä
1 dl sitruuna-rypsiöljyä
Wähkilän makujen Aromamix -yrttisuolaseosta
Mustapippuria

1/2 rasia rucolaa (noin 25 g)
1/2 pussia persiljaa (noin 20g)
2 kpl Myrttisen suolakurkkua

Valmistus
Pese hyvin (luomu)perunat ja viipaloi ne ohuiksi siivuiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
Levitä perunaviipaleet ja valkosipulit uunipellille leivinpaperin päälle.

Pirskota päälle sitruunaöljyäv3-4 rkl ja rouhi yrttisuolaa sekä mustapuppuria myllystä.
Paista 225 C noin 25 min.
Tee sillä välin marnoitumaan loppu salaatti. Pilko suolakurkut kuutioiksi,
hienonna rocola ja persilja. Laita astiaan ja kaada sekaan loppu öljy,
rouhi vielä yrttisuolaa ja mustapippuria, sekoita. Anna maustua jääkaapissa kunnes perunat ovat valmiita.

Ota perunasiivut uunista ja anna jäähtyä. Sekoita perunat rucoloiden ja persiljan sekaan.

    0
    Ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjä
      Laske toimituskulut