Tuore tomaattipasta
![](https://heilan.fi/wp-content/uploads/2022/07/IMG-20220630-WA0013-900x806.jpg)
Ainekset:
1 pussi nauhapastaa
3-4 rasiaa kirsikkatomaatteja
3-4 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa ja mustapippuria
nippu persiljaa
nippu basilikaa
Valmistus
Pilko kirsikkatomaatit pieniksi paloiksi. Silppua 3-4 valkosipulin kynttä, persiljat ja basilikat ja sekoita tomaattien kanssa.
Lorauta sekaan hyvää öljyä ( esim oliivioljyä) , ripaus mustapippuria ja vähän suolaa. Anna maustua kylmässä puolisen tuntia ennen tarjoilua.
Keitä pasta kypsäksi kattilassa suolalla maustetussa vedessä.
Valuta pasta ja yhdistä tuoretomaattikastikkeen kanssa. Tarjoile!
![](https://heilan.fi/wp-content/uploads/2022/07/IMG-20220630-WA0014-900x600.jpg)
![](https://heilan.fi/wp-content/uploads/2022/07/louis-hansel-F-HOK1v9GG8-unsplash-900x600.jpg)