Tuottajaesittely Koivunalhon Luomutila

 Hei,

Olemme Maarit ja Esa Heinonen Koivunalhon Luomutilalta Liedon Tarvasjoelta Turun kupeesta.

Työssä innostavinta ja parasta on vuodenaikojen vaihtelu sekä elämä ja työskentely sopusoinnussa luonnon kanssa. Myrkyt eivät kuulu luontoon, eivätkä varsinkaan ruoantuotannon mihinkään vaiheeseen. Siksi luomutuotanto on paras ja kestävin tapa tuottaa ruokaa!

Tuotteiden valmistuksessa tai kasvattamisessa tärkeintä  on puhtaus ja luonnonmukaisuus. Viljelyssä myös luonnon monimuotoisuuden edistäminen. Lupiini ollut mukana viljelykierrossa vuodesta 2015.


Lupiinijauho ja -rouhe sopii hyvin vegaaniseen ruokavalioon proteiinilisäksi ja kananmunan korvikkeeksi sekä vhh-ruokavalioon alhaisen hiilaripitoisuutensa vuoksi.

Se on myös erinomainen lisä kaikkeen ruoanlaittoon ja leivontaan, korvattaessa vehnäjauhoja käyttö on puolet vähemmän kuin vehnäjauhoja, sitoo nesteitä. Esim. perusleipä- tai sämpylätaikinasta kun ottaa 2dl hiivaleipäjauhoja pois ja lisää 1dl lupiinijauhoa, saa leipään/sämpylään kauniin värin ja leivästä/sämpylästä ravintorikkaamman.

Tätä et tiennyt meistä:

Koivunalhon luomutilan historia hipaisee myös urheilulegenda Paavo Nurmen elämää. Talossa, jossa me tällä hetkellä asumme, asui 1920 -luvulla Niilo Koivunalho, joka voitti 1925 Suomen mestaruuden 1500 metrin matkan ajalla 4.03,1 ja oli vuonna 1926 mukana Turun Urheiluliiton viestijoukkueessa, joka paransi 4 x 1500 metrin maailmaennätystä peräti kaksi kertaa. Tuon viestijoukkueen ankkurina juoksi Paavo Nurmi, jolle Niilo Koivunalho antoi viestikapulan viimeisessä vaihdossa.


Heilasta löytyy seuraavia tuotteita: Lupiinijauho 0,5kg ja 1kg pusseissa, lupiinirouhe, lupiinipasta ja kokonaista lupiinin siementä.

Seuraa koivunalhon Luomutilaa
Facebook: https://www.facebook.com/koivunalho

Instagram: @koivunalhonluomutila

Tervetuloa tutustumaan!

Nähdään Heilassa!


Täältä löydät Koivunalhon Tilan emännän lempireseptin.


    0
    Ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjä
      Laske toimituskulut