Tuottajaesittely Salpausselän Kala

Saammeko esitellä Salpausselän Kalan Janne Salmisen.🏌️

Intohimoiseksi golfaajaksi tunnustautuva Janne on yksi Salpausselän Kalan omistajista sekä toimii yrityksen tuotantopäällikkönä. Hän on toiminut myös yrityksen savumestarina jo 12 vuotta, joten tietoa ja taitoa löytyy!

Salpausselän kala on Lahdessa toimiva tuoreen kalan käsittelyyn ja jalostukseen erikoistunut yritys. Valikoimasta löytyy mm. käsin valmistetut, laadukkaat sekä maukkaat suomalaiset lohi- ja kirjolohituotteet. Kirjolohi tulee kotimaisilta toimijoilta. Lisäksi sopimuskalastajien verkosto auttaa tarjoamaan asiakkaille kotimaisten järvien kalavaihtoehtoja. Järvikalat tulevatkin pääasiassa Päijänteen järvistä, ihan tästä läheltä!

Tuotteiden valmistuksessa tuoreus on elinehto. Kalojen tuoreus takaa, että asiakkaille pystytään tarjoamaan mahdollisimman laadukkaita tuotteita. Savumestari kertoo, että myös savustuksessa on omat niksinsä. Tärkeintä on ehdottomasti laadukas ja hyvä purusekoitus! Sekä se, ettei kalaa savusta liikaa.

Savumestari Salmisen lempituote onkin savukala, sillä se toimii monessa reseptissä ja on monikäyttöinen.

Heilan kalatiskistä löydät monenmoisia Salpausselän kalan tuotteita. Sesongista vaihdellen tiskissä on kirjolohta, siikaa, kuhaa, haukea, ahventa, savukalaa, vesijärven viettelystä sekä sekä rapuja.

Tervetuloa tutustumaan!

Nähdään Heilassa!